6/4/12


Πωλείται το παλιό αυτοκίνητο της Μέρκελ... Ενδιαφέρεται κανείς;


Πωλείται "ιστορικό αυτοκίνητο που ανήκε στην καγκελάριό μας Άγγελα Μέρκελ από το 1990 ως το 1995", γράφει αγγελία σε ιστότοπο διαδικτυακών δημοπρασιών. 

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είχε αγοράσει αυτό το λευκό Volkswagen Golf, που σύμφωνα με το κοντέρ του έχει διανύσει 190.000 χιλιόμετρα, όταν πρωτοβγήκε στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 1990, λίγες ημέρες πριν την επανένωση της Γερμανίας.

Στη συνέχεια η Μέρκελ το είχε μεταβιβάσει για ένα χρόνο στον σύζυγό της Γιόαχιμ Ζάουερ, όπως είναι εμφανές από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο μαζί με την αγγελία.

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εκτιμά ότι η αγγελία είναι "αξιόπιστη", καθώς η διεύθυνση που αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας είναι η πραγματική διεύθυνση της κατοικίας της Μέρκελ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία εκείνη την εποχή η γερμανίδα καγκελάριος οδηγούσε ένα λευκό Golf.

Ο τωρινός του ιδιοκτήτης, ένας άνδρας από το Βερολίνο, έχει ανεβάσει στον ιστότοπο και έξι φωτογραφίες του οχήματος, το οποίο είναι εμφανώς σε πολύ καλή κατάσταση, τις οποίες τράβηξε μπροστά από την καγκελαρία.

Ο ιδιοκτήτης του Golf διευκρινίζει ότι θα πουλήσει το αυτοκίνητο σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως να αναφέρει πότε λήγει η δημοπρασία.

Σήμερα στις 15:00 ώρα Ελλάδας η μεγαλύτερη προσφορά ήταν 10.000 ευρώ.ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2012/04/blog-post_2578.html#ixzz1rEd6Z5H2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.