16/4/12

ο δολοφόνος του λαχειοπώλη στα Γρεβενά


Συνελήφθη ο δολοφόνος του λαχειοπώλη στα Γρεβενά


Συνελήφθη ο δολοφόνος του λαχειοπώλη στα Γρεβενά 
Ο θάνατος του ηλικιωμένου λαχειοπώλη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί το πρωί της Μ. Παρασκευής σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών, δεν οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 78χρονος έφερε θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριά κάκωση στον θώρακα από χτυπήματα τα οποία είχε δεχτεί. Αμέσως οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα μέσα σε λίγες ώρες.

Δράστης είναι ένας 23χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον ηλικιωμένο λαχειοπώλη για να τον ληστέψει! Ο αλλοδαπός κρατείται ακόμη στην Ασφάλεια Γρεβενών και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί την Δευτέρα του Πάσχα στον εισαγγελέα.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.