26/4/12

Ο αρχηγός των ζόμπι στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων.....


Γράφει ο Jack the Ripper 

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα ευεργετημένα κομματοΖΟΜΠΙ του είναι ακόμα εδώ. 
Δείτε τι έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Χρήστου Παπουτσή  για την Α’ Αθήνας.
....


Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα γραβατωμένα κομματόζόμπι  χώθηκε και ο ...γραφικός πρώην προπονητής  Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Παπουτσή, ενώ στο τέλος της ομιλίας σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας και γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο την συγκέντρωση παρωδία: «Είσαι ο Μαραντόνα της πολιτικής, πάρτο πάνω σου αγόρι μου»!

Ο αρχηγός των ζόμπι στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων.....

«Μου είναι αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να δηλώσουν προτίμηση σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά που αρνείται κάθε μορφή συνεργασίας, ακόμα και με τα ομογάλακτα κόμματα της δεξιάς και απειλεί με εκλογές, ξεχνώντας τα αποτελέσματα της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», είπε ο κ. Παπουτσής.
(Ενώ το ΠΑΣΟΚ στην κανονική χρεοκοπία) 

Ακόμη, τόνισε ότι δεν αποδέχεται αυτή τη «λογική της ηττοπάθειας» που, όπως είπε, θέλει να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε «δεκανίκι της δεξιάς».
(Εδώ σε λίγο είναι έτοιμο να γίνει δεκανίκι της ΔΗΜΑΡ και ακόμα τους φταίει ο Σαμαράς) 

Κάνοντας απολογισμό του έργου του κατά τη θητεία του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της «λαθρομετανάστευσης», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, αν δεν λειτουργήσουν σωστά αφενός η επιτροπή ασύλου και, αφετέρου, τα κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών.
(Δηλαδή με λίγα λόγια παραδέχτηκε πως ήταν και πάλι ήταν αποτυχημένος σαν Υπουργός και σε αυτό το Υπουργείο)...Η πλάκα είναι πως αυτός ο επαγγελματίας πολιτικός θα μπει και πάλι στη βουλή.
Έχει ακόμα ανεξόφλητα ψηφοθηρικά γραμμάτια από τα πασοκοζόμπι να πάρει και δυστυχώς θα τον φάμε στη μάπα άλλα 2-3 χρόνια.
 Jack the Ripperhttp://www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.