23/4/12

υποψήφιοι του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας


Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του σε 36 νομούς έδωσε στη δημοσιότητα το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. Όπως ανέφεραν στελέχη του στο attacktv.gr, καταρτίστηκαν συνδυασμοί στο 67% των εκλογικών περιφερειών, που καλύπτουν το 80% του πληθυσμού της χώρας. Οι ίδιοι κατήγγειλαν ότι υποψήφια του κόμματος στην Πέλλα, με σύζυγο δημόσιο υπάλληλο, αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της, ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις -έως και συγκαλυμμένες απειλές- που της ασκήθηκαν από πλευράς ενός από τα δύο "μεγάλα" κόμματα.
Στο Νομό Αχαΐας υποψήφιοι είναι η Λουρίδα Παναγιώτα του Θεοδώρου, η Μπινιέρη Αγγελική του Γεωργίου και ο φυσικός Πετρόπουλος Μιχαήλ του Βασιλείου
Στην Ηλεία υποψήφιος είναι ο Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής Πλέσσας Αθανάσιος του Παύλου.
Στην Αιτωλοακαρνανία υποψηφιότητα με το Κόμμα Πειρατών θέτει η Παληού Ελένη του Γεωργίου. 


ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2012/04/blog-post_6629.html#ixzz1sqU24XI7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.