11/4/12

Τσοχατζόπουλος


Άκης Τσοχατζόπουλος: Από την παντοδυναμία στη σύλληψη

Άκης Τσοχατζόπουλος: Από την παντοδυναμία στη σύλληψηΑπό τους λίγους πολιτικούς που αναφέρεται κανείς χρησιμοποιώντας το μικρό του όνομα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο προφυλάκισής του.

Πολύ στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέουπανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ από το 1985 μέχρι το 2004, υποψήφιος πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει πρωθυπουργός, κανείς στο παρελθόν δεν θα περίμενε ότι ο «ωραίος Μπρούμελ» -όπως ήταν το παρατσούκλι του για τη γοητεία του ασκούσε στο ωραίο φύλο- θα έβλεπε στην πόρτα του άνδρες των αστυνομικών αρχών να εκτελούν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του στις 11 Απριλίου του 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.