10/4/12

η καλύτερη μέρα για σεξ!!!!!!!


Την έρευνα υπογράφει το London School of Economics & Political Science

Η επιστήμονες κατέληξαν: η Πέμπτη η καλύτερη μέρα για σεξ!
Μερικές φορές είναι άξιο απορίας πώς οι επιστήμονες εμπνέονται τα αντικείμενα που μελετούν. Όπως και να ‘χει, μια ακόμα απορία λύθηκε: Η Πέμπτη είναι η καλύτερη ημέρα για σεξ (ή μάλλον, η μέρα για το καλύτερο σεξ). Αυτό αποφάνθηκε μελέτη του «London School of Economics & Political Science» που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Psychology Today»…
Όπως έδειξε η έρευνα, τις Πέμπτες το ανθρώπινο σώμα παράγει πιο ενεργές σεξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία μεταξύ των δύο συντρόφων είναι αισθητά πιο δυνατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες. Στους αντίποδες, η Τρίτη αποδεικνύεται, σύμφωνα με τη μελέτη, η χειρότερη μέρα που θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει για να κάνει σεξ.
Στα συμπεράσματα της έρευνας αναφέρεται επίσης ότι οι πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ενδείκνυνται για σεξουαλική επαφή, καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες εκτοξεύονται στα ύψη και το επίπεδο οιστρογόνων στις γυναίκες πενταπλασιάζεται.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παλαιότερη έρευνα του «London School of Economics & Political Science» έδειξε ότι η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι ημέρες όπου αποδίδουμε περισσότερο στην εργασία μας. Επίσης τις Πέμπτες έχουμε μακράν την καλύτερη διάθεση, καθώς βλέπουμε το Σαββατοκύριακο να είναι πλέον πολύ κοντά (όπως άλλωστε ξέρουν ακόμα και όσοι δεν είναι σπουδασμένοι επιστήμονεs


Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.