5/4/12

ΝΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑΣΑΜΕ...!


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Να παραιτηθεί η κυβέρνηση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Να παραιτηθεί η κυβέρνηση!
Η αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού, σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, είναι ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Αυτό λέει στο σημείωμα που άφησε πίσω του.
Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός! Είναι κάτι που όσοι μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους ήξεραν ότι θα συμβεί. Ήταν αναμενόμενο. Αργά ή γρήγορα κάποιος πολίτης θα έπραττε με αυτόν τον τρόπο. Σημάδια υπήρχαν. Ενδεικτικά: ο 70χρονος συνταξιούχος που κατέλαβε ένοπλος την Εφορία της Αγίας Παρασκευής, ο εργάτης που κράτησε όμηρο τον εργοδότη του στην Κομοτηνή.
Και φυσικά οι εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των κυβερνώντων και των πολιτικών που εφαρμόζουν!
Μας κυβερνάνε ανόητοι, δουλοπρεπείς πολιτικάντηδες, που οδηγούν το έθνος συνολικά και τον καθένα μας ξεχωριστά στον αφανισμό!
Απόψε το απόγευμα πρέπει να είμαστε όλοι στο Σύνταγμα!
Να τιμήσουμε τον νεκρό συμπολίτη μας και στο πρόσωπό του όλους τους συνανθρώπους μας που οδηγήθηκαν στο θάνατο.
Να δείξουμε την απόφασή μας, ότι το πνεύμα του Κινήματος των Πλατειών δεν πέθανε, δεν κουράστηκε, είναι εδώ, είναι όλοι εμείς!
Ο αγώνας για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Εθνική Ανεξαρτησία είναι διαρκής!
Όλοι Σύνταγμα στις 20.00
Να παραιτηθεί η κατοχική κυβέρνηση! Να τιμωρηθούν οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ κάθε αυτοκτονίας – δολοφονίας του κράτους!


ΦΩΤΟ: Συγκλονισμένοι πολίτες αφήνουν σημειώματα στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟ: Συγκλονισμένοι πολίτες αφήνουν σημειώματα στο Σύνταγμα
Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την τραγική αυτοκτονία του 77χρονου άνδρα στο Σύνταγμα.
Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν και τις αποκαλύψεις ότι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα όπου ζητούσε ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσει να ψάχνει τροφή στα σκουπίδια, πλήθος κόσμου έσπευσε στο Σύνταγμα για να αφήσει σημειώματα και λουλούδια.
Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και ένας ιερωμένος.

Aπό το : Χωνί
Είστε ηθικοί αυτουργοί κύριοι. Από το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο άνθρωπος που σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος, θα καταλάβετε ότι δεν πήρε την απόφασή του εξαιτίας ενός προσωπικού του προβλήματος ή εξαιτίας “άλλων... 
λόγων υγείας” που υπαινίσσονταν σήμερα το πρωί οι παπαγάλοι σας στα ΜΜΕ. Αυτό που οδήγησε τον άνθρωπο στην απόφασή του είναι η “κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου” που του στέρησε τη δυνατότητα να έχει ένα αξιοπρεπές τέλος. Βλέπετε... δεν άντεχε να ψάχνει στα σκουπίδια για την τροφή του. Βλέπετε... κάποιοι έχουν αξιοπρέπεια. Τους κλέψατε τα λεφτά από τα ταμεία. Τους ληστεύετε καθημερινά και τους οδηγείτε στα σκουπίδια... Γιατί νομίζετε ότι ο λαός δεν θα αντιδράσει; Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου είναι ηθικός αυτουργός. Και όλοι οι συνεργάτες τους επίσης. Κόμματα και ΜΜΕ που παπαγαλίζετε το δόγμα της απόλυτης εξαθλίωσης ενός λαού για να κερδίσουν τα αφεντικά σας. Οι αυτοκτονίες έχουν πολλαπλασιαστεί. Τα κροκοδείλια δάκρυά σας σήμερα μέσα στο κοινοβούλιο, κρατήστε τα για τον εαυτό σας.

 
Τάνια Τσανακλίδου: Ντρέπομαι που χοντροπετσιάσαμε

Τάνια Τσανακλίδου: Ντρέπομαι που χοντροπετσιάσαμε
Συγκλονισμένη δηλώνει μέσω Twitter η Τάνια Τσανακλίδου με αφορμή την αυτοκτονία στο Σύνταγμα, αναφέρει το radar.gr.
«Ντρέπομαι που χοντροπετσιάσαμε τόσο ώστε τίποτα δεν μας κινητοποιεί. Το κράτος μας δολοφονεί και επιτέλους πρέπει να τελειώσουμε με αυτό» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.