12/4/12

Απάντηση του Alpha στην ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις δημοσιογράφων,

Απάντηση του Alpha στην ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις δημοσιογράφων

«Ο «ALPHA»τους απέλυσε γιατί αρνήθηκαν "να γυαλίσουν τα παπούτσια" παρουσιαστή» αναφέρει η ανακοίνωση,

Την απάντησή του στα όσα του καταλογίζει η ΕΣΗΕΑ αναφορικά με την απόλυση δύο δημοσιογράφων έδωσε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ έκανε λόγο για δημοσιογράφους -εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας και τόνιζε χαρακτηριστικά πως «ο «ALPHA» απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» παρουσιαστή μεσημεριανής "ψυχαγωγικής" εκπομπής» (σ.σ. Νίκος Μουτσινάς).
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.