14/4/12


Πλακωσανε τα λαμογια τα κοματα τις διαφημισεις μεσω adsense!!
Το κατοχικά νέα καταργεί τις διαφημίσεις που εμπεριέχουν βίντεο ώστε να αποφευχθεί να διαφημίζουμε εν αγνοία μας προδότες και μασόνους!! Όπως γνωρίζεται η adsense φέρνει αυτόματα διαφημίσεις και λόγω όγκου επισκεψιμοτητας και όγκου άρθρων είναι αδύνατο για εμάς να ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή την διαφήμιση.


Άρα καταργούμε την βίντεο διαφήμιση απο την adsense και παρακαλούμε όλους τους χρήστες αν δουν διαφήμιση με άλλο τρόπο στο σίτε μας που έχει κάποιον προδότη η έχει κάποιον από προδοτικό συνδιασμο ,φώτο η κειμένου να μας το καταγγείλουν αμέσως .Εν ανάγκη αν συνεχιστεί αυτό το σίχαμα θα καταργηθούν οι διαφημίσεις τελείως! Καλούμε και τα υπόλοιπα μπλοκ που συνεργαζόμαστε ως πρώτη κίνηση να διακόψουν τις βίντεο διαφημίσεις μιας και αυτές έχουν επιλέξει όλα τα λαμογια για να κερδίσουν το κουκί σας!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ !!! 

http://www.katohika.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.