9/4/12


Σε κώμα λόγω ναρκωτικών γνωστός τραγουδιστήςΗ μακρά περίοδος εθισμού του στα ναρκωτικά τον έφερε σε κωματώδη κατάσταση, μόλις στα 37 του χρόνια!
Ο...
Shifty Shellshock, τον οποίο εμείς γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Crazy Town και την επιτυχία «Butterfly», βρίσκεται σε κώμα από την προηγούμενη Πέμπτη, με φίλους και συγγενείς να προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή. Ο Seth Binzer, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει παλέψει για αρκετά χρόνια με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, περνώντας και από τα «Celebrity Rehab» και «Sober House» shows, ενώ αυτή την εβδομάδα είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σε ακρόαση δικαστηρίου, με αφορμή την σύλληψη του για κατοχή ναρκωτικών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.