27/4/12

Γ. Καραμέρος: Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μαζί με Φερεντίνο - Χρηστίδου!

 Τελικά... ποτέ μη λές ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται για τηλεόραση! Ο Γιώργος Καραμέρος έκανε ξανά την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή που "υπηρέτησε" για δύο χρόνια και η συγκίνηση ήταν εμφανής από την πλευρά του παρουσιαστή...

Ο Γιώργος Καραμέρος  ο πρώην παρουσιαστής του πρωινού Ant1, συνάντησε τους φετινούς παρουσιαστές, Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστο Φερεντίνο! Aλλά με την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή .

Το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και καθόλου αμήχανο.Λίγα λεπτά αφότου μπήκε στο στούντιο, ο Καραμέρος κράτησε στα χέρια του τον οδηγό της εκπομπής , συνήθεια από τα παλιά βλέπετε, και όταν του ζήτησαν να πει κάτι, δήλωσε: «Μίλαγα δύο χρόνια εδώ, χόρτασα».

 Αναδημοσιευσα Από markos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.