18/4/12


ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ 1996...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Οι... "πλούσιοι και φτωχοί" του πολιτικού μας κόσμου (4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1996)

Ακης Τσοχατζόπουλος

Ο υπουργός εσωτερικών, δημόσιας διοίκησης και αποκέντρωσης κ. Α. Τσοχατζόπουλος, διαθέτει την επικαρπία κατά 50% κτήματος στην Εύβοια και το 50% διαμερίσματος στην Αθήνα....
Είναι μέτοχος κατά 50% στις "Πανελλαδικές Εκδόσεις ΕΠΕ" που εκδίδουν την εφημερίδα "Εξόρμηση" ενώ έχει καταθέσεις και χρεώγραφα σε Τράπεζες ύψους 18 εκατομμυρίων περίπου, καθώς και ένα αυτοκίνητο.
Η σύζυγος του υπουργού έχει το υπόλοιπο 50% του διαμερίσματος της Αθήνας, 42 εκατομμύρια σε καταθέσεις και ομόλογα, καθώς και 100.000 γερμανικά μάρκα σε Τράπεζα της Γερμανίας, το 50% διαμερίσματος στα Μελίσια ενώ αγροτεμάχιο στην Κόρινθο διαθέτουν τα δύο παιδιά του. Ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε εισόδημα από την βουλευτική του αποζημίωση 16,8 εκατομμύρια.

Ευάγγελος Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.