9/4/12


Βίσση-Γαρμπή: Θα συνεργαστούν ξανά μετά από 12 χρόνιαΜόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη της Καίτης Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, το Rex, την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή, θα είναι και πάλι μαζί επί σκηνής, σε μια παράσταση που ο τίτλος της θα υποδηλώνει το γεγονός «Ξανά Μαζί». Οι δυο τους σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ετοιμάζουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Να σημειώσουμε εδώ πως Βίσση – Γαρμπή είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία ξανά το 2000 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.