9/4/12


Λάδι και μέλι μοιράζει ο Δήμος Καλαμπάκας
Ο δήμος Καλαμπάκας ενημερώνει τους δημότες οι οποίοι είχαν δηλώσει συμμετοχή για την αγορά λαδιού και μελιού στο Δήμο Καλαμπάκας πως η διανομή θα γίνει την Τρίτη 10-04-2012 στον χώρο όπου γίνεται η εμποροπανήγυρη/ στην τιμή των 3 ευρώ το λίτρο για το λάδι, προέλευσης ΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και 5 ευρώ το κιλό το μέλι προέλευσης Ελληνοκάοτρου Τρικάλων από παραγωγό.
Η προμήθεια θα γίνει χωρίς μεσάσοντες . Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα συνωστισμού η προσέλευση των δημοτών μας θα γίνεται από τις 9:30π.μ. έως τις 11:00π„μ. για όσων τα επίθετα αρχίζουν από Α~Μ και από τις 11:00π.μ. έως τις Ι3:00μ.μ. για όσων τα επίθετα αρχίζουν από Μ-Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.