21/4/12

Άλμπουμ Η Φωτεινή της Νύχτας 01


Τα άλμπουμ «Η Φωτεινή της Νύχτας» (1-4) των Jordi Bernet, Carlos Trillo & Eduardo Maicas από τις εκδόσεις «Ελευθεροτυπία»
είναι συρραφή από το (ένθετο περιοδικό 9 ). Αναφέρονται στην χυμώδη και συμπαθητική εκδιδόμενη Φωτεινή, με τολμηρές αλλά καθόλου πρόστυχες ιστορίες.Προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με τους πελάτες της, με το γιο της και γενικά με την καθημερινότητα βρίσκει έξυπνους και χαριτωμένους τρόπους να αποφεύγει να δηλώνει το επάγγελμά της την ημέρα, ειδικά στο σχολείο, και αναζητά τον γνήσιο και αγνό έρωτα το βράδυ.

Δείτε το και κατεβάστε το από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.