14/3/12


Δεύτερο κρούσμα επίθεσης σημειώθηκε στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, καθώς, μετά τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων ενός εκατομμυρίου χρηστών του YouPorn, hackers εισέβαλαν στο Digital Playground και....
έβαλαν στο χέρι τους αριθμούς πιστωτικών καρτών δεκάδων χιλιάδων χρηστών της συγκεκριμένης «ροζ» ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα, οι «πειρατές» του Διαδικτύου κατόρθωσαν να κλέψουν 40.000 αριθμούς πιστωτικών καρτών, ονοματεπώνυμα, κωδικούς CVV και ημερομηνίες λήξης, δηλαδή όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την online χρήση των καρτών.

Επιπλέον, όπως υποστηρίζουν, έχουν στη διάθεσή τους μια λίστα 72.000 μελών της ιστοσελίδας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ονόματα χρήστη (usernames), ηλεκτρονικές διευθύνσεις και κωδικοί πρόσβασης (passwords).

Την ανάληψη της ευθύνης για τη νέα επίθεση ανέλαβε μια νέα ανερχόμενη ομάδα hackers με την ονομασία «The Consortium».

«Στόχος μας δεν ήταν να καταστρέψουμε κανέναν, απλώς ήταν πολύ δελεαστικό για να αντισταθούμε» αναφέρει η οργάνωση σε δήλωσή της.

Η ιστοσελίδα Digital Playground λειτουργεί κανονικά, ωστόσο δεν επιτρέπει την εγγραφή νέων μελών.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.