4/3/12

Λιονταρίνα γέννησε... τιγράκι ( video)ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΗΤΑ ΤΟ ΓΙΟΓΑΚΗ ΜΑΣΟι ειδικοί ονόμασαν αυτό το νέο... είδος tigon, από το συνδυασμό της αγγλικής λέξης lion και tiger Οι ειδικοί ονόμασαν αυτό το νέο... είδος tigon, από το συνδυασμό της αγγλικής λέξης lion και tiger

Οι αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι μία λιονταρίνα γέννησε, πριν μερικές ημέρες, δύο μικρά... τιγρο-λιονταράκια, και ένα μικρό λιονταράκι, σε ζωολογικό πάρκο της χώρας.
Οι ειδικοί ονόμασαν αυτό το νέο... είδος tigon, από το συνδυασμό της αγγλικής λέξης lion και tiger.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον κόσμο, και οι επιστήμονες αλλά και οι απανταχού φιλόζωοι δείχνουν ενθουσιασμένοι και παρατηρούν με προσοχή την πρωτοφανή αυτή γενετική «μείξη»!
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.24h.gr ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.