26/3/12

Δείτε στο βίντεο τον καυγά της Μανωλίδου στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", για το 'υπουργιλίκι' του Άδωνη - τι απαντά στο twitter της!

Δείτε βίντεο και φωτογραφία:
Άγριο 'ξεκατίνιασμα' έπεσε χθες στην πρεμιέρα του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", μετά τα καρφιά που έριξε τρανσέξουαλ διαιωνιζόμενη εναντίων της Ευγενίας Μανωλίδου, για τη συμπεριφορά της...ως σύζυγος Υφυπουργού. Η μια ατάκα διαδεχόταν την άλλη σε ένα καυγά με...πολιτικές προεκτάσεις. Η σύζυγος του...πρώην Υφυπουργού...
...έγραψε για το συμβάν στο twitter της: "Ήταν μια ώρα δύσκολη...Από την αρχή ήταν στην πρίζα. Δεν ήρθε για το show, είναι προφανές".
Διαβάστε περισσότερα στο pressarismenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.