30/3/12

τα γνωστά super market διαπιστώθηκε ότι πωλούσαν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα σε πολύ ακριβότερες τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.


Το υπουργείο Ανάπτυξης στέλνει τη Lidl στον εισαγγελέα
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στον εισαγγελέα διαβίβασε με αναφορά του ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σωκράτης Ξυνίδης, στοιχεία που συγκέντρωσε από έρευνα συλλογής τιμών βασικών καταναλωτικών προϊόντων σε χώρες της ΕΕ για την αλυσίδα Lidl, με στόχο την περαιτέρω διερεύνησή τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, τα γνωστά super market διαπιστώθηκε ότι πωλούσαν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα σε πολύ ακριβότερες τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. 

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρεται ότι: 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/lidl.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.