11/3/12

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ O ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ O ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ... ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Παπανδρεϊκό και κομματικό στέλεχος του Μ. Καρχιμάκη είναι ο συνταξιούχος ναυτικός που ζει στον Πειραιά που πέταξε γιαούρτι στον Ε. Βενιζέλο. 
Ονομάζεται Νίκος Λεμονής και πρόκειται για ηλικιωμένο που έχει πολύ υψηλό ζάχαρο. Πριν από λίγο είχαμε επίσημη αντίδραση από συνεργάτες του Ε. Βενιζέλου που έκαναν λόγο για "ένα ατυχές περιαστικό από  ένα προβληματικό άτομο. Υπάρχουν ευθύνες στους διοργανωτές" είπαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Βενιζέλου, φωτογραφίζοντας τον Μ. Καρχιμάκη και τους ανθρώπους του...


Ο ηλικιωμένος, ορθιος χειροκροτούσε τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Χρήστο Παπουτσή. Ο ίδιος κατά την αποχώρησή του φώναζε ότι είναι Παπανδρεϊκός και ότι διαμαρτύρεται για την περικοπή της σύνταξής του!!!

Στο ΣΕΦ πάντως όλοι θεωρούν πως παρακρατικοί μηχανισμοί της Ιπποκράτους τον χρησιμοποιούσαν για να στήσουν προβοκάτσια στον Ε. Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.