1/3/12

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θέτει για πρώτη φορά στη διάθεση των χρηστών τη δοκιμαστική έκδοση «Consumer Preview» του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 8, που θα αποτελέσουν τον διάδοχο των τωρινών Windows 7.Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θέτει για πρώτη φορά στη διάθεση των χρηστών τη δοκιμαστική έκδοση «Consumer Preview» του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 8, που θα αποτελέσουν τον διάδοχο των τωρινών Windows 7.

Η νέα έκδοση και για τους 'Ελληνες χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να τη δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα νέα χαρακτηριστικά της, είναι ήδη διαθέσιμη για «κατέβασμα» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/consumer-preview. Η έκδοση είναι διαθέσιμη διεθνώς για «κατέβασμα» στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και κινέζικα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.