13/3/12

Στο Internet καφέ/ Ζαχαροπλαστείο «Delice» στην Ερμούπολη, θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής «Ερωτογραφίες» της Έλσας Χαραλάμπους.Στο Internet καφέ/ Ζαχαροπλαστείο «Delice» στην Ερμούπολη, θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής «Ερωτογραφίες» της Έλσας Χαραλάμπους.

Οι Ερωτογραφίες/ Εrotography αποτελούνται από έργα μικτής τεχνικής: στρογγυλά και οβάλ τελάρα με θέμα το γυναικείο γυμνό, πλασμένα με λάδι, συνδυάζοναι με πέρλες, δαντέλες, βελούδα και άλλα υλικά για να σχολιάσουν την ερωτική ατμόσφαιρα εποχής 1840-1930. Σύμφωνα με την ίδια, αυτές οι φωτογραφίες την προκάλεσαν να τις επαναφέρει στο σήμερα, σχολιάζοντάς τες με τον δικό της τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.