1/3/12

Σήμερα είναι τα γενέθλια του παππού του Facebook, κύριου Λεωνίδα Πανουτσόπουλου. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία χρήστη του Facebook, στην Ελλάδα...


Σήμερα είναι τα γενέθλια του παππού του Facebook, κύριου Λεωνίδα Πανουτσόπουλου. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία χρήστη του Facebook, στην Ελλάδα...
τουλάχιστον, αν όχι σ' ολόκληρο τον κόσμο. Γι' είναι πολύ δημοφιλής. Πλέον δεν μπορεί να προσθέσει άλλους φίλους μιας και έχει φτάσει το ανώτατο όριο, δηλαδή τους 4.991 περίπου φίλους! Άρα δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα στο Facabook προφίλ με την ονομασία "Leonidas Panoutsopoulos B". Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο κ. Πανουτσόπουλος «η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media;».
Παράδειγμα ζωντάνιας, θέλησης για ζωή και δύναμη ψυχής είναι ο 104χρονος πλέον κύριος Λεωνίδας, από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων. Η προσωπική του σελίδα, όπως ήταν επόμενο, έχει κατακλυστεί με μηνύματα αγάπης και ευχές.

"Παππού Λεωνίδα χρόνια πολλά, χρόνια καλά, να ζήσεις... Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και εμείς όλοι εσένα. Υγεία πάνω από όλα και ευτυχία να πλημμυρίζει το σπίτι σου και πολλά χαμόγελα", είναι ένα από τα δεκάδες ευχετήρια μηνύματα.
«Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908. Δε μπορώ να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω» γράφει στο προφίλ του ο υπερήλικας. Σύμφωνα με τοπικό blog, ο κύριος Λεωνίδας έχει εννέα δισέγγονα.

«Ο παππούς ήθελε να μιλάει με τους συγχωριανούς του που έχουν φύγει και ζουν σε μεγάλες πόλεις. Το είχε καημό, αφου τους αγαπάει όλους και θέλει να ξέρουν τι κάνουν και πως περνάνε. Έτσι όταν πήγαμε στο χωριό του είπαμε για αστείο ότι μπορεί να επικοινωνεί μέσω facebook. Του εξηγήσαμε τι είναι αυτό και μας ζήτησε να του φτιάξουμε προφίλ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ένα από τα δισέγγονα.

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά λοιπόν στον κύριο Λεωνίδα, που δίνει μαθήματα ζωής και ελπίδας. Γιατί τελικά και η τρίτη ηλικία έχει δικαίωμα στο Ίντερνετ!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.