12/3/12

Ποια θα είναι η νικήτρια του Ελληνικού τελικού της Eurovision; Η Άννα Βίσση ενδεχομένως γνωρίζει το αποτέλεσμα!...Ποια θα είναι η νικήτρια του Ελληνικού τελικού της Eurovision; Η Άννα Βίσση ενδεχομένως γνωρίζει το αποτέλεσμα!...

Σήμερα στις δέκα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision. Οι συμμετέχοντες είναι τέσσερις, ο νικητής όμως ένας! Λίγες ώρες πριν τον τελικό, η Άννα Βίσση με μία ανάρτησή της στο twitter μαρτυρά την νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού: « Δύο Κύπριες στην Eurovision!! Καλή επιτυχία Ελευθερία και Ήβη! Δώστε τα όλα με κυπριακό πάθος και ελληνική ψυχή!». Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει η Άννα Βίσση!

gossip-tv.grΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.