4/3/12

Το καλυτερο λεξικο που εχει κυκλοφορησει !!English-to-English Pack Με Βιβλια Αγγλικων (Cae-Cpe-Ecpe-Ecae) & Oxford Dictionary


Το καλυτερο λεξικο που εχει κυκλοφορησει (κατα τη γνωμη μου)!!English-to-English με απιστευτες δυνατοτητες!Σε καθε λεξη παρεχει ηχητικα αποσπασματα της προφορας της (αμερικανικη και αγγλικη),διαθετει ασκησεις με τις λυσεις τους,Phrasal Verbs,Idioms και αλλα πολλα που σιγουρα καθε αλλο παρα αχρειαστα θα ειναι!!!
Ειναι απολυτα συμβατο με Vista,το μονο "ψεγαδι"ειναι πως δεν ειναι συμβατο με το Aero Theme επομενως οταν τρεχετε το προγραμμα απλα θα σας γυρναει αυτοματα σε Vista Basic Theme.

Download:
http://rapidshare.com/files/202284468/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part1.rar
http://rapidshare.com/files/202094869/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part2.rar
http://rapidshare.com/files/202193632/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part3.rar
http://rapidshare.com/files/202193974/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part4.rar
http://rapidshare.com/files/202194231/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part5.rar
http://rapidshare.com/files/202253677/Oxford_advanced_english_leraner_s_dictionary.part6.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.