7/3/12

«Ολική επαναφορά» του κέρινου ομοιώματος του Clooney«Ολική επαναφορά» του κέρινου ομοιώματος του Clooney
Βέβαια, για την αντικειμενικότητα του πράγματος, το εν λόγω ομοίωμα δημιουργήθηκε το 2004 όταν ο ηθοποιός ήταν 8 χρόνια νεότερος!

Στα πλαίσια λοιπόν της υποψηφιότητας του για τα Oscar, οι καλλιτέχνες του Μουσείου, αποφάσισαν να φέρουν τον ψεύτικο George στο σήμερα, προσθέτοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και… ρυτίδες.

Σε περίπτωση πάντως που ο George κερδίσει το Oscar, σκέφτονται ν΄αλλάξουν ρούχα και στο κέρινο ομοίωμα του, και από κοστούμι που φορά, να του βάλουν χαβανέζικο σορτσάκι και T-Shirt!
http://www.onradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.