4/3/12

Δήμητρα Ματσούκα σέξι


Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία από τις σέξι ηθοποιούς της γενιά της και βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις αλλά και για τη συνεργασία της με τον Στέλιο Μάϊνα.


«Με τον Στέλιο έχουμε βρεθεί στην πρώτη μου σειρά το 1999 το "Είμαστε στον Αέρα", και ξαναβρεθήκαμε τώρα. Είναι ένας ηθοποιός που παρακολουθώ και εκτιμώ βαθύτατα, όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τη στάση του στα πράγματα. Τον θεωρώ πολύ συγγενή μου, και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαι μαζί του.» είπε η Δήμητρα Ματσούκα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι στις σχέσεις τους.«Νομίζω ότι στις σχέσεις οι άνθρωποι ξεχνάνε στην πορεία. Στην αρχή όλοι φοράμε τα κυριακάτικα μας είμαστε σε μια πολύ καλή εκδοχή από σεβασμό προφανώς στον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι αναγκασμένος ο άλλος να μας δεχτεί με όλες μας τις ατέλειες. Σιγά σιγά όμως αισθάνεσαι ασφάλεια, συνήθεια, αγάπη και αρχίζεις και έχει μια άλλη εκδοχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.