19/3/12

Δικάζονται για το έγκλημα στη Μύκονο.


Στο τέλος Μαρτίου δικάζονται από το κακουργιοδικείο στην Σάμο οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του επιχειρηματία Μάκη Ζουγανέλη στην Μύκονο το 2010.Στο εδώλιο θα καθήσουν μια 30χρονη Πολωνή και ο εραστής της.
Η Πολωνή ήταν άνθρωπος του περιβάλλοντος του επιχειρηματία και μπήκε στο σπίτι του με σκοπό την ληστεία.Κτύπησαν και βασάνισαν τον Μίμη Ζουγανέλη για να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου στο σπίτι όπου πίστευαν ότι είχε χρήματα που είχε σηκώσει από την τράπεζα.
Από τα κτυπήματα το θύμα έχασε την ζωή του κι οι δυο δράστες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι και στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους.

συνεχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.