11/3/12

ΠΑΟ-Ολυμπιακού


Ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού και σε  3D και σε HD  μετάδοση και σε δημοσιογραφική περιγραφή ανάλογα με τα αισθήματα των οπαδών. Η nova με σύνθημα «Δες το, άκουσε το, όπως θες…» θα προσφέρει  την Κυριακή 18 Μαρτίου τη δυνατότητα μέσα από τα Novasports1 & NovasportsHD, τρεις διαφορετικούς σχολιασμούς , ανάλογα  με τα ποδοσφαιρικά φρονήματα των συνδρομητών της. 

Όσοι είναι πιστοί στη nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αγώνα σε περιγραφή των   Ισίδωρου Πρίντεζη και  Άγγελου Στυλιάδη. Όσοι είναι «πράσινοι» θα μπορούν να ακούσουν  τον

 Κώστα Γκόντζου και  οι «κόκκινοι» το Νίκο Γέμελο.

Στόχος είναι, για να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες, οι  «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» συνδρομητές Nova, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, να ζήσουν την ένταση του ντέρμπι και μέσα από την οπτική γωνία της αγαπημένης ομάδας τους, όπως αυτή θα εκφραστεί από τους δύο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους.   Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν σχολιασμό από το τηλεχειριστήριο τους και να «ακούσουν» το ντέρμπι ζωντανά στα χρώματα της ομάδας τους. 

ΠΗΓΗ:media-industry.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.