16/3/12


Στις φυλακές οι δύο υπάλληλοι του υπ. Ανάπτυξης για εκβιασμό ξενοδόχου (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο: 

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δυο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που κατηγορούνται πως ζήτησαν εκβιαστικά χρήματα από ξενοδόχο της Αργολίδας προκειμένου να ξεμπλοκάρουν την επιδότηση που δικαιούνταν για την επένδυσή του...


...Και οι δυο αρνήθηκαν μεν τις κατηγορίες αλλά το γεγονός ότι ο πρώτος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 120.000 ευρώ στην κατοχή του, οδήγησαν τους δικαστικούς λειτουργούς στην απόφαση της προφυλάκισής τους. Δείτε το βίντεο με τις φοβερές καταγγελίες του ξενοδόχου που κάνει λόγο για απειλές κατά της ζωής του!


Read more: http://pressarismenos.blogspot.com/2012/03/blog-post_1089.html#ixzz1pJ55Pp6u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.