31/3/12

στύση -Προστατεύετε το αντρικό σας μόριο


Προστατεύετε το αντρικό σας μόριο με κάθε τρόπο, παίρνετε προφυλάξεις και ακολουθείτε κάθε κανόνα υγιεινής. Καλά όλα αυτά, αλλά όπως όλα δείχνουν το πέος κινδυνεύει από διάφορα πράγματα με νούμερο ένα εχθρό το τσιγάρο.
Μάλιστα, καλά διαβάσατε, η νικοτίνη που… εισπνέει κανείς καπνίζοντας επηρεάζει με τον πλέον αρνητικό τρόπο τη στύση εμποδίζοντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ακόμα και να μη σας νοιάζει η υγεία των πνευμόνων σας, λυπηθείτε το “όργανό” σας και τη σύντροφό σας και κόψτε το κάπνισμα άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.