14/3/12

Άνεργους δημοσιογράφους, για αμισθί εργασία στο γραφείο Τύπου, αναζητεί νεοϊδρυθέν κόμμα.


 Κόμμα ψάχνει δημοσιογράφους για τζάμπα εργασία!

Άνεργους δημοσιογράφους, για αμισθί εργασία στο γραφείο Τύπου, αναζητεί νεοϊδρυθέν κόμμα.
Η αγγελία δημοσιεύεται από τις 22 Φεβρουαρίου στην έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση μεγάλης εφημερίδας αγγελιών.
Το blog των Άνεργων Δημοσιογράφων επικοινώνησε με τους υπευθύνους του κόμματος, αφήνοντας έναν αριθμό τηλεφώνου στον τηλεφωνητή.
Την ίδια μέρα τους κάλεσε πίσω γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρουν οι Άνεργοι Δημοσιοράφοι, που πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη και ως συνταξιούχος πλέον είπε να προσφέρει τις υπηρεσίες του -με το αζημίωτο- στο νεόκοπο πολιτικό σχήμα υπό την ηγεσία διαγραμμένου βουλευτή μεγάλου κόμματος.
Όταν λοιπόν ο άνθρωπος από το blog έφτασε και στο ζητούμενο, την αμοιβή δηλαδή, η απάντηση του συνταξιούχου δημοσιογράφου ήταν αφοπλιστική: «Αν με το καλό μπούμε στη Βουλή που θα προκύψει θα σας προσλάβουμε στο γραφείο Τύπου του κόμματος. Μέχρι τότε όμως πρέπει να βάλουμε πλάτη να βοηθήσουμε την παράταξη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.