13/3/12

οι ανθέλληνες πολιτικοί μας ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τον Μητροπολιτικό Ελληνισμό με καθαρή ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!..Κάποτε ήταν το πρωταπριλιάτικό αστείο των αμυντικών συντακτών, σήμερα όμως ο ίδιος ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα αποκτήσει μικρό αεροπλανοφόρο, επιβεβαιώνοντας τις φιλοδοξίες της νέας νέο-οθωμανικής Τουρκίας, η οποία προσπαθεί σταδιακά αλλά με σταθερά βήματα να δημιουργήσει μία νέα περιφερειακή στρατιωτική δύναμη στην περιοχή.
Η πληροφορία για τις προθέσεις του τουρκικού Ναυτικού αποκαλύφτηκαν κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου Ναύαρχος Murat Bilgel ο οποίος περιληπτικά παρουσίασε τα σχέδια του τουρκικού Ναυτικού για τα επόμενα 20 χρόνια σύμφωνα με τα οποία μία από τις προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός μικρού αεροπλανοφόρου κατά το πρότυπο της Ιταλίας και της Ισπανίας. 
Μέχρι στιγμής...

Η συνέχεια εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.