31/3/12

Η όμορφη Ελληνίδα, την οποία την έπιασε ο φακός να τρώει π........ στο "Βασιλικό πάρκο" του Λονδίνου


Ποιά σέξι Ελληνίδα έχει κυτταρίτιδα; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...Η 26χρονη καλλονή τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό και όχι άδικα. Με τρομερές αναλογίες και σώμα που μέχρι και οι γυναίκες το ζηλεύουν, έχει έρθει για να μείνει, αφού όλοι ασχολούνται μαζί της. Η όμορφη Ελληνίδα, την οποία την έπιασε ο φακός να τρώει παγωτάκι στο "Βασιλικό πάρκο" του Λονδίνου δεν είναι άλλη από τη....
Γεωργία Σάλπα.

Το μοντέλο έχει αναστατώσει τη Βρετανία αφού έγινε γνωστό μέσα από το Big Brother, φόρεσε ένα τζιν σορτς, μια εφαρμοστή άσπρη μπλούζα, πήρε το ποδηλατό της και βγήκε να φάει το... παγωτό της!
http://tvstorys.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.