7/3/12

Βίντεο: Το λιοντάρι είναι...ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!!

Δείτε το βίντεο:
Μετά τον γνωστό "γητευτή λιονταριών" Kevin Richardson, ένας ακόμα φύλακας σε πάρκο της Ν.Αφρικής, έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση με τον "βασιλιά των ζώων". Πρόκειται για τον...
...40χρονο Alex Larenty, βρετανικής καταγωγής. Ο τολμηρός φύλακας του πάρκου μας εξηγεί πως απέκτησε αυτή τη σχέση με τον Janu, ένα μεγαλόσωμο αιλουροειδές 10 ετών. Ο Larenty όχι μόνο παίζει και κάνει μασάζ στο ζώο αλλά δε διστάζει να βάλει το χέρι του μέσα στο στόμα του για να...εξηγήσει πόσο κοφτερά είναι τα δόντια του.
Δείτε το βίντεο στο pressarismenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.