18/3/12


Πρώην Πρωθυπουργός δεν πληρώνει το ρεύμα. Απίστευτο!Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όχι δεν αντιστέκεται στο χαράτσι αλλά αρνείται να πληρώσει το νόμιμο λογαριασμό του ρεύματός του.
Ο....
Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν ανησυχεί καθώς δεν είναι στην Ελλάδα για να έχει χαράτσι. Παρόλα αυτά εκείνος δεν πληρώνει ούτε αυτό που πρέπει. Ο ιδιωτικός δρόμος που είναι παράλληλα της έπαυλής του είναι φωτισμένος συνεχώς. Το ποσό των 120 ευρώ το χρόνο δεν το πληρώνει εκείνος αλλά ο δήμαρχος του Σαν Μαρτίνο. Το χρέος σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 2000 ευρώ που αναγκάστηκε να πληρώσει ο αναγκαστικά ο σημερινός δήμαρχος καθώς ήταν λάθος των προκατόχων του.

  
Click to open image!http://tvstorys.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.