14/3/12

ΟΤΑΝ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΆΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.


Θα φτάσουν όλα στον πάτο και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν το είχαμε πάρει όλοι χαμπάρι.

Προς τους γονείς μας , τους θείους μας και του παππούδες μας που υπέκυψαν στην ρουσφετολογία και τη λαμογιά για να έχουν παχυλούς μισθούς και 5-6 σπιτάκια διάσπαρτα στον ελλαδικό χώρο.

Γουστάρετε λαμόγια που δεν έχετε πια σύνταξη?
Γουστάρετε το χαράτσι των ακινήτων?

Τι σας λέει η συνείδησή σας απέναντί μας που όσοι ψηφίζατε την ρίχνατε σε συγκεκριμένα καθίκια και όσοι δεν ψηφίζατε (σαν τους δικούς μου τους ηλίθιους) τι λέτε που απείχατε ρε ζώα?

Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα οι πολιτικοί μας και τα ζώα που τους ψηφίζουν.Υ.γ.:Πριν καιρό είχα δει αυτήν την φωτό και την ανάρτησα στο tumblr μου.Τώρα τελευταία εθνικόμουτρα και ζαβοί χρησιμοποιούν στο fb τον Vendetta όλο και περισσότεροι!Έχετε διαβάσει ρε απολίτιστοι το κόμικ ή έστω έχετε δει την ταινία πριν γραφτείτε στη Δαπ και την Πασπ?Ή ακόμα χειρότερα στην Χρυσή Αυγή?

Το σχόλιο που είχα κάνει ήταν :  Revolution is a usefull need. Guy... Σημασία έχει πως πρέπει να τρίξει συθέμελα το σπίτι μας για να ξυπνήσουμε.Καλή μας ανάπαυση λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.