31/3/12

Σκότωσαν συμμαθητή τους κι έκαψαν το πτώμα


Έφηβοι εκτέλεσαν και έκαψαν συμμαθητή τους
Η αγριότητα των εφήβων δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα του 17χρονου σε ένα δάσος, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τα τέσσερα αγόρια φοβόντουσαν ότι θα τους κατέδιδε στις αρχές για μια διάρρηξη που είχαν διαπράξει.
Οι ύποπτοι ως δράστες οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Ρουέν, στη βορειοδυτικήΓαλλία, για να τους απαγγελθούν κατηγορίες για δολοφονία. Το βράδυ της Πέμπτης προφυλακίσθηκαν, αφού ομολόγησαν το έγκλημά τους.
«Πρόκειται για μια δολοφονία, κάτι που είχε προμελετηθεί», είχε δηλώσει μερικές ώρες νωρίτερα ο εισαγγελέας της Ρουέν Μισέλ Σαντίγ. «Έχουμε ομολογίες και υλικά στοιχεία».
Το πτώμα του θύματός τους βρέθηκε ενώ καιγόταν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από άνδρες της εθνικής υπηρεσίας θηροφυλακής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί είχαν προγραμματίσει την «εκτέλεση». Είχαν καλέσει «επανειλημμένα» το μελλοντικό θύμα τους στο κινητό τηλέφωνό του και ένας απ' αυτούς είχε πάει να τον πάρει με σκούτερ για να τον οδηγήσει στον τόπο του εγκλήματος. Μόλις έφτασε το 17χρονο θύμα τους, το έβαλαν να καθίσει σε ένα κορμό και το σκότωσαν με δύο σφαίρες στον αυχένα, πριν ρίξουν στο σώμα του βενζίνη και το κάψουν.
«Τον παρέσυραν σε μια αληθινή ενέδρα», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Ιγκ Ζανέν της Χωροφυλακής της Ρουέν, μετά των εντοπισμό των τεσσάρων αγοριών.
Η μητέρα του, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο της Ρουέν, είπε «εκτέλεσαν τον Αλεξάντρ όπως εκτελούν ένα σκυλί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.