15/3/12

Πώς ο Γκάντι προέβλεψε την καταστροφή της Ελλάδας Λίγο μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο


Λίγο μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λίγο πριν τη δολοφονία του ο Μαχάτμα Γκάντι έδωσε στον εγγονό του ένα χαρτί με τα επτά αμαρτήματα του κόσμου που όλοι θα ‘έπρεπε να αποφεύγουμε για να έχουμε ένα καλύτερο κόσμο.

Τα αμαρτήματα που εάν δεν τα αποφύγουμε δυστυχώς η κοινωνία μας θα καταστραφεί. Και σε αυτό ο Γκάντι ήταν απόλυτος. Και ποια είναι κατά τον Γκάντι τα δύο σπουδαιότερα αμαρτήματα που μπορεί να καταστρέψουν μια κοινωνία και μια χώρα; «Ο πλούτος χωρίς μόχθο και εργασία» και «Η πολιτική χωρίς αρχές»
SYNEXEIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.