11/3/12

ΧΩΝΙ


Προς αναζήτηση χρηματοδότη για Το Χωνί

«Μας είναι χρήσιμη και θέλουμε να ακούσουμε κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας που έχετε σκεφθεί.
Μας είναι χρήσιμη κάθε ιδέα που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας.
Μας είναι χρήσιμη κάθε βοήθεια και προσπάθεια προς τον κοινό σκοπό.»

Ετσι τελειώνει το σημείωμα του Δημήτρη Καζάκη, του Μάνου Κακλαμάνου και του
Γιώργου Χριστοφορίδη που ετοιμάζουν «μια γνήσια αντι-μνημονιακή κυριακάτικη εφημερίδα χωρίς πλαφόν αντίδρασης...» ονόματι ΧΩΝΙ.
Θυμίζουμε οι δύο πρώτοι (Καζάκης-Κακλαμάνος) αποχώρησαν από το Ράδιο 9 όταν τους λογόκρινε ο Κοντομηνάς επειδή ήταν «υπέρ του δέοντος αντιμνημονιακοί» ενώ ο τρίτος.. (Χριστοφορίδης) εργάζεται στην DPG του Γιαννακόπουλου, με εμπειρία σε εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας.

Υ.Γ:
 Προς το παρόν έχει βρεθεί μόνο ο τίτλος της εφημερίδας αλλά όχι και ο χρηματοδότης. Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι ο Δ. Κοντομηνάς εξέφρασε την επιθυμία να χρηματοδοτήσει ΤΟ ΧΩΝΙ.
-
Διαβάστε εδώ το μανιφέστο των Καζάκη, Κακλαμάνου και Χριστοφορίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.