17/3/12

ΦουκουσίμαΕίναι το δέντρο που σε πείσμα του τσουνάμι και της καταστροφής έμεινε όρθιο στη Φουκουσίμα. Σύμβολο μιας ελπίδας που δείχνει όμως να ξεφτίζει καθώς νέες έρευνες έρχονται να αποκαλύψουν το εύρος της ραδιενεργού μόλυνσης. Για παράδειγμα, την περασμένη Πέμπτη είδε το φως της δημοσιότητας έρευνα που εμφανίζει τη διασπορά πλουτωνίου στη γύρω περιοχή πέντε φορές υψηλότερη από ό,τι υπολόγιζε η ιαπωνική κυβέρνηση. Παρ’ όλο που τα στοιχεία αυτά δεν σημαίνουν συναγερμό για την υγεία των εργατών που κατοικούν στην περιοχή, σίγουρα δεν βοηθούν στον εφησυχασμό τους.
Μάθετε ακόμη το πόσο επηρέασε το δυστύχημα τον αέρα στην Ελλάδα και μερικά από τα τρόφιμα, καθώς και αν εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος ρύπανσης.


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2012/03/blog-post_12.html#ixzz1p04NpZ1X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.