16/3/12

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κοντομηνάς χτυπάει Κόκκαλη!


Ο Κοντομηνάς χτυπάει Κόκκαλη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το βίντεο:

Αβυσσαλέα επίθεση κατά της διοίκησης του ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες ο νέος ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ζητώντας εξηγήσεις γιατί ήρθε σε συμφωνία επί σειρά ετών με την εταιρεία Intralot, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ...
...που παρουσιάζονται στον Alpha, ο Κόκκαλης φέρεται να είχε δημιουρήσει τριγωνικές εταιρείες συνδιαλαγής με τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να επιτυγχάνει φοροδιαφυγή ύψους τουλάχιστον 24 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία.

Για πρόβλημα με πολλές παραμέτρους ως προς την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ κάνει λόγο τώρα και ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας κ. Κουκιάδης μετά τις αποκαλύψεις για τις επικείμενες συμβάσεις, αλλά και τις περίεργες συμμαχίες του Οργανισμού. Μπαράζ αντιδράσεων προκαλεί όμως και η αποκάλυψη του ALPHA, ότι ο ΟΠΑΠ σχημάτισε κοινοπραξία με τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές του.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει, ότι στελέχη του κατά τα άλλα Κρατικών συμφερόντων Οργανισμού αμείβονται με μηνιαίες αποδοχές πολλών χιλιάδων ευρώ και μπόνους.


Αναδημοσίευση: planet-greece.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.