31/3/12

Ένας νεκρός δύτης είναι ο τραγικός απολογισμός της θανατηφόρας επίθεσης καρχαρία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κοντά στις ακτές της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.


Φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ήταν η τέταρτη φονική επίθεση καρχαρία στην πολιτεία αυτή από το Σεπτέμβριο του 2011. Ο άτυχος δύτης είχε καταδυθεί μαζί με ένα φίλο του κοντά στο Μπάσελτον, σχεδόν 230 χλμ. από το Περθ, τη μεγάλη πόλη στις δυτικές ακτές της χώρας όταν δέχτηκε την επίθεση. Ενώ όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.
"Έχουμε επίθεση από καρχαρία σε έναν άνδρα ο οποίος δυστυχώς σκοτώθηκε. Ο άλλος άνδρας είναι καλά", είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία για τις συνθήκες της επίθεσης. Να σημειωθεί ότι στη Δυτική Αυστραλία 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πέρυσι από επιθέσεις καρχαριών.
Οι πολιτειακές αρχές έχουν ενισχύσει τις αεροπεριπολίες στις θαλάσσιες περιοχές για την προστασία κολυμβητών και δυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.