11/3/12

Στο «κόκκινο» και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει η «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο». Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας έκρουσαν ήδη το κουδούνι του κινδύνου ζητώντας από το Συνασπισμό αλλαγή ρότας στη λειτουργία της εφημερίδας.
Η πιθανότητα κατάργησης των ισολογισμών θα είναι η χαριστική βολή για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι κατέληξαν σε πλαίσιο προτάσεων. Ζητάνε να διαμορφωθεί ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να αποφασισθεί νέα στρατηγική για την εφημερίδα με την ισότιμη συμμετοχή..
διοίκησης, διεύθυνσης και εργαζομένων, να γίνει επαναπροδιορισμός της έκδοσης, να αναβαθμιστεί η εφημερίδα και να γίνει πολιτική και οικονομική καμπάνια. Τις προτάσεις τους παρέδωσαν στον Συνασπισμό.
Οι δημοσιογράφοι έχουν πληρωθεί μόνο ένα 15νθήμερο από τις αρχές του έτους ενώ το πρόβλημα ρευστότητας έγινε εντονότερο λόγω της καθυστέρησης από το κράτος να δώσει την 4η δόση χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα.

-από τις typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.