31/3/12

και τρίτο πρόσωπο, γένους αρσενικού, το οποίο συμμετείχε κι αυτό στο ερωτικό τους σύμπλεγμα.

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το νησί της Λέσβου. Ο σύζυγος μίας 20χρονης κοπέλας καταλάβαινε ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά της συζύγου του ήταν λίγο περίεργη. Έτσι αποφάσισε να την παρακολουθήσει.
Τα αποτελέσματα από την παρακολούθηση ήταν απογοητευτικά για τον άτυχο νεαρό. Η σύζυγός του πήγαινε σε ένα σπίτι όπου συνευρισκόταν με έναν 70χρονο....

Μάλιστα, αποφάσισε να πιάσει τη γυναίκα του στα «πράσα». Έτσι με τη συνοδεία δικών του ανθρώπων παρακολούθησε διακριτικά τη σύζυγό του, η οποία για μία ακόμα φορά έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο ερωτικό καταφύγιό της.
Την άφησαν να μπει μέσα στο σπίτι, όπως δημοσιεύει το lesvosnews, και μετά από λίγη ώρα μπήκαν στο σπίτι και την έπιασαν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον 70χρονο στο κρεβάτι του. Ήταν κάτι που περίμεναν να δουν και επιβεβαιώθηκαν. Δυστυχώς όμως τους περίμενε ακόμα μία θλιβερή έκπληξη.
Στο κρεβάτι του ζευγαριού ήταν και τρίτο πρόσωπο, γένους αρσενικού, το οποίο συμμετείχε κι αυτό στο ερωτικό τους σύμπλεγμα.
Όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές ενώ κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν από τα σπίτια τους λένε ότι έπεσε και πολύ ξύλο.
http://tvstorys.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.