5/3/12

Πως καλωσόρισε ένας μέχρι πριν λίγο καιρό άνεργος, έναν συνάδελφό του που έπιασε δουλειά...μετά απο χρόνια (ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του Αυτιά!)

Δείτε το..."συγκινητικό" βίντεο:
Σήμερα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ η νέα εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με τίτλο "ΣΚΑΙ στις οκτώ". Ο δημοσιογράφος μίλησε στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για το πώς βλέπει την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας:...
...Και μάλιστα ο "δικαστής Ντρέντ", της Ελληνικής τηλεόρασης έδειξε να εγκλιματίζεται αμέσως στην...μνημονιακή πολιτική που ακολουθείται πιστά στα..."Αλαφουζέικα", αναφέροντας ότι: "το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε ή όχι με τις αλλαγές που θα φέρει το μνημόνιο στης ζωής μας, αλλά πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούμε...για να τα καταφέρουμε."

 Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.