19/3/12


Ανήσυχο είναι το πολιτικό σύστημα από την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν να γίνουν οι εκλογές στις 29 Απριλίου για να προλάβουν τη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς, η οποία εάν γίνει με το σημερινό καθεστώς ή σε συνθήκες προεκλογικής περιόδου, θεωρούν το πιο πιθανό να μετατραπεί σε λαϊκή εξέγερση, απρόβλεπτη και μη ελεγχόμενη!

Οι ίδιες πηγές μας επιμένουν, ότι οι παλαιοκομματικοί δεν ανησυχούν καθόλου για τις διαμαρτυρίες που προβλέπονται στις 25 Μαρτίου, αφού για κάποιο λόγο έχουν τη βεβαιότητα ότι θα τους βγουν, έτσι ή αλλιώς, υπέρ τους.

Οι άνθρωποί μας υπογραμμίζουν ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν προσυμφωνήσει σε συγκυβέρνηση και μάλιστα μοιράζουν από τώρα τα υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.