13/3/12

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ! "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!!


Χαμός έγινε με την φράση του Μάο, που ξεστόμισε ο 80χρονος μπαμπάς της Μάγιας Τσόκλη, πάμπλουτος αριστερός ζωγράφος Κώστας Τσόκλης, στις 9.30 το πρωΐ της περασμένης Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2012, στο «Mega». «Έπαιξε» σε όλες τις εκπομπές (ακόμη και στον Λαζόπουλο την Τρίτη), διότι οι μισοί δημοσιογράφοι είναι πρώην Μαοϊκοί και παθαίνουν οργασμό με την Σκέψη του Μεγάλου Τιμονιέρη της Κίνας. Αν πιστέψουμε τον γερο-Τσόκλη, ο Μάο είπε πως άμα αισθανθείς από κάτω σου 4 όρχεις, δεν σημαίνει πως έγινες πιο άνδρας: Το πιθανώτερο είναι πως κάποιος σε… οπισθογεμεί!.

Ωστόσο, μετά την γελοιότητα αυτή του Μάο τσε Τούνγκ, ο μπαμπάς της παραιτηθείσης βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Μάγιας Τσόκλη, είπε πολύ χειρότερα πράγματα, που.... δεν έπαιξε καμμία εκπομπή: Ζήτησε να πάψουμε να λέμε πως είμαστε Έλληνες, διότι δεν έχουμε καμμία σχέση με τους Αρχαίους, δήλωσε πως δεν υπάρχουν Πατρίδες, αυτά είναι ρατσιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος, και κάλεσε τα Ελληνόπουλα που έχουν ικανότητες, να φύγουν από την Ελλάδα, διότι η χώρα αυτή δεν έχει κανένα μέλλον!.. Το κλού του παραληρήματος του γερο-Τσόκλη ήταν όταν έκανε ετυμολογία του επωνύμου του, για να μας πεί ότι είναι Τουρκόσπορος : Το «Τσόκ» στα τούρκικα σημαίνει «πολύ» και «Τσόκλης» στα τούρκικα είναι αυτός που έχει πολλά!..

Θυμίζουμε, απλώς, ότι ο Μισέλληνας Κώστας Τσόκλης έχει πάρει αμύθητα ποσά τα 20 τελευταία χρόνια από το Ελληνικό Κράτος για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε δεκάδες εκθέσεις του Εξωτερικού. Επίσης, ο Τσόκλης είναι προσωπικός φίλος του σκλάβου Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο οποίος πέρυσι είχε διοργανώσει ολόκληρη έκθεση στην Πόλη με έργα του Τσόκλη, τα οποία μοσχοπουλήθηκαν σε πλούσιους Τούρκους. Επιπλέον, ο Τσόκλης είναι και δεδηλωμένος Άθεος (όπως άλλωστε και η κόρη του η Μάγια, η οποία αρνήθηκε να ορκιστεί το 2009 που μπήκε στην Βουλή), αλλά αυτό καθόλου δεν εμποδίζει τον Βαρθολομαίο να πίνει νερό στο όνομά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.