23/3/12

Η επιθεώρηση της κυψέλης.Το Α και το Ω



Το Α και το Ω της επιτυχίας μας για μια επιτυχημένη μελισσοκομική χρονιά σε μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας, σχετίζεται πάντα από την ικανότητα μας να επιθεωρούμε σωστά τα μελίσσια μας.
Με την επιθεώρηση της κυψέλης, ο μελισσοκόμος έχει την δυνατότητα να παρεμβαίνει στη ζωή και την εργασία του μελισσιού, να προλαμβάνει καταστάσεις, όπως πχ η σμηνουργία ή η βαρρόα αλλά και να διορθώνει τυχόν κακώς κείμενα στα μελίσσια του.
Σήμερα θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια να περιγράψουμε πως πρέπει να γίνεται μια επιθεώρηση από τον μελισσοκόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.