16/3/12

Διορία μέχρι τη Δευτέρα έδωσαν από τον ANT1 στην Μακρυπούλια, που θεωρούν τις απαιτήσεις της...υπερβολικές!


Διορία μέχρι τη Δευτέρα έδωσαν από τον ANT1 στην Μακρυπούλια, που θεωρούν τις απαιτήσεις της...υπερβολικές!

Μετά την...επιμονή της Ζέτας Μακρυπούλια να μην ρίξει τις απαιτήσεις της που ανέρχονται σε 5000 ευρώ ανά επεισόδιο "ακατέβατα", για την παρουσίαση του Dancing With The Stars 3. Οι ιθύνοντες...
...του καναλιού του Αμαρουσίου, εξετάζουν δύο νέα ονόματα προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να πιέσουν την...όμορφη -πλην όμως απαιτητική- παρουσιάστρια. Στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά και εξετάζουν τις περιπτώσεις τόσο της έμπειρης Κατερίνας Καρβάτου, όσο και της ανερχόμενης Δούκισσας Νομικού.
 Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν αποκλείεται να εξετάσουν και κάποια ακόμα ονόματα πέραν αυτών των δύο, αφού είναι εξοργισμένοι με τις απαιτήσεις της Ζέτας, σε περίοδο που όλα τα κανάλια κάνουν περικοπές ακόμα και σε έμπειρο προσωπικό και τη έχουν δώσει διορία εώς τη Δευτέρα να 'ρίξει' το 'κασέ' της.
  Φαίνεται ότι η όμορφη Ζέτα έχει ζαλιστεί από τα πολλά "σ' αγαπώ" που έχουν τα τραγούδια του...αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη και μάλλον δεν έχει ακούσει τη φράση "Οικονομική κρίση"


Rσυνεχεια πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.